Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Swish, Klarna, Visa, Mastercard

Här presenterar vi vå bästsäljare gardiner. Kundfavoriten!

Mörkläggningsgardiner, öljettgardiner, 2-pack inklusive gardinomtag.
Snygga gardiner till marknadens bästa priser!
Ett mjukt, tjockt och fint tyg av 100% polyester. Elegant stil som är sydd med kärlek och omtanke. Gardinen är tätvävd vilket islolerar ljus, behåller värme i rummet på vintern och behåller rummet svalt på sommaren. Gardinen är lika fin på både bak- och framsidan. Öljettgardin, ringen är gjord av rostfritt stål och har en inre diameter på 4 cm. Gardinen innehåller 8 st öljetter och träs smidigt och enkelt på gardinstången.
Varje förpackning innehåller 2 st gardiner + 2 st sido gardinomtag i ungefär 30 cm som är i samma tyg som gardinen.
De fina öljettgardinerna passar perfekt till vardagsrum eller till sovrum, eller varför inte till köket också? Vi presenterar 6 olika storlekar båda korta gardiner och långa gardiner.

Gardinerna kan tvättas i tvättmaskin och håller bra livslängd. Se till att tvätta dem i ca 30 ° C. Gardinerna blir raka av sig själva efter att de har hängts ett tag men om du vill ha dem raka direkt efter att ha tvättat eller när du har precis öppnat dem från förpackningen så går det bra med att stryka dem med låg värme. Komplettera din heminredning med de snygga gardinerna som kommer att ge det lilla extra till varje rum.

Bredd x Längd

140 x 145 cm
140 x 175 cm
140 x 225 cm
140 x 245 cm
140 x 270 cm
140 x 290 cm